Bundesligaen

Bayern-stjerne: Det var den værste tid i mit liv

Lucas Hernández skiftede til Bayern München i 2019, men franskmanden beskriver i et interview, at hans start i det tyske, var den værste i sit liv.

Lucas Hernández i duel mod Borussia Dortmund Erling Braat Haaland. Foto: Ina Fassbender/AFP/Ritzau Scanpix.

Bayern München hentede i 2019 franske Lucas Hernández til klubben fra Atlético Madrid i en handel på 80 millioner euro, hvilket stadig er den højeste sum en bundesligaklub nogensinde har betalt for en spiller.

Den franske landsholdsspillers første to år i klubben er dog langt fra gået, som han selv havde håbet på. Det fortæller han i et interview med tyske Kicker.

– Den første halvanden sæson var jeg skadet, og det var klart den værste tid i min karriere, det var meget kompliceret, siger Lucas Hernández.

Forsvarsspilleren fik igen efter sommerens EM-slutrunde en ny skade, som gjorde, at han missede opstartssæsonen for Bayern, hvilket ærgrede ham.

– Den nye skade, som kom efter EM, mindede mig om min start i München. Når man kun kan arbejde alene med sin genoptræning med en fysisk træner i flere timer, så er det ikke altid særlig fedt. Men mentalt er jeg stærk nok til at kunne håndtere det, siger Bayern-spilleren.

Derudover er det en Hernández, der igen har fundet glæden ved fodbold efter Julian Nagelsmann denne sommer blev ny Bayern München-træner.

– Jeg føler mig virkelig hjemme i både klubben og byen. Siden Julian Nagelsmann er ankommet, så har jeg spillet mere. Jeg har det rigtig godt og elsker at spille med mine medspillere.

Lucas Hernández har i sin tid som Bayern München-spiller nået at spille 78 kampe, hvor det er blevet til et enkelt mål og fire assist.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P