Dansk Fodbold

Ærlig og ærgerlig Thomasberg: OB kom for nemt til chancer

Randers' cheftræner, Thomas Thomasberg, var ikke just tilfreds efter pokalnederlaget til OB søndag aften. Præstationen var ifølge nordjyden en af de dårligste i sæsonen hidtil. Dog ser han frem til at kæmpe med alle mand i den kommende europæiske skæbnekamp mod AZ Alkmaar torsdag, mens revanchetørsten er stor, når returopgøret i pokalen spilles søndag.

Thomas Thomasberg var jævnt utilfreds med sit hold, som særligt i kampens første halve time var udspillet af de fynske gæster fra OB. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Thomas Thomasberg var irriteret efter OB-kampen søndag aften, hvor Randers led et 0-2 nederlag til et velspillende fynsk mandskab. Randers-bossen så en præstation fra sine spillere, som var langt under det niveau, de har leveret igennem sæsonen på tværs af turneringerne.

Det fortæller han til campo.dk efter kampen, hvor han ligeledes ser frem til at revanchere nederlaget i returkampen, men inden da venter en stor europæisk kamp mod AZ Alkmaar torsdag, hvor kronjyderne har skæbnen i egne hænder, og med en sejr kan opnå en imponerende andenplads i Conference Leagues Gruppe D.

– Jeg ærgrer mig over, at vi i grove træk spiller 25 minutter, hvor vi ikke tager varer for det, der sker i kampen. I alle fodboldkampe skal man være på hele tiden, siger en afklaret Thomas Thomasberg efter pokalnederlaget til campo.dk og forklarer videre:

– Det var alt for let at skabe store muligheder i kampens første 25 minutter. Det er første kamp (i indeværende sæson, red.), at jeg står med en følelse af at vi overhovedet ikke hang sammen.

– Vi kan nemt tabe fodboldkampe, men vi må ikke tabe fodboldkampe på den baggrund, som vi så i dag (i går mod OB, red.), nuancerer cheftræneren og affejer spørgsmålet om, at kampen mod AZ Alkmaar senere på ugen i Conference League spillede en betydning for, hvordan Randers greb kampen an taktisk og holdmæssigt.

– Vi stillede med det hold, vi kunne. Havde Erik Marxen og Björn Kopplin været klar, så havde de spillet. Kampen i dag var vanvittig vigtig. Det handler om en plads i pokalturnerings semifinale, hvor vi yderligere har gode forudsætninger med de tilbageværende hold, så det (nederlaget, red.) er noget, jeg er rigtig ærgerlige over, forklarer han til campo.dk.

Læs også: Kadrii kom på tavlen: Jeg bliver ved!

Vækker præstationen bekymring i forhold til torsdagens vigtige kamp mod AZ Alkmaar?

– Nej, som sagt er det første gang, at jeg har den fornemmelse i kamp 26 (samlet i sæsonen, red.), at det har set så galt ud, som det gjorde i de første 20-25 minutter. Det virkede bare som et spørgsmål om tid før de fik scoret. Den fornemmelse tror jeg både holdet og jeg selv havde, og det nåede vi ikke at gøre noget ved. Efter 2-0 målet (til OB, red.) fik vi først den kontrol over kampen, som jeg havde ønsket mig, erkender han og supplerer:

– Vi har nok chancer. Vi har et straffespark, som vi brænder og der var også andre muligheder for at score.

– Så nu skal vi se, om vi ikke kan få scoret det første mål i det omvendte opgør, fortæller han og indrømmer, at chancerne ser ‘elendige ud’ for videre avancement i pokalen.

Hvis du skulle vælge én kamp, du helst vil vinde i næste uge. Er det så returopgøret mod OB eller torsdagens europæiske skæbnekamp mod AZ?

– Jeg vil vinde begge. Både torsdag og søndag går vi ud for at vinde kampen, så det skal jeg ikke stå og vælge mellem her. Eller jeg vil faktisk sige, at jeg helst ikke vil vinde 1-0 mod OB, konstaterer han i et jovialt toneleje og uddyber om chancerne for at vinde i Holland:

– Den er fornuftig. Vi skal da komme derned med alt, hvad vi har. Som jeg sagde, er det mest ærgerlige lige nu, at vi bruger 20 minutter på at spilde tiden og ikke gør det der kræves, for at vinde fodboldkampe. Det er gode lærepenge, og det er faktisk lang tid siden, at jeg har skulle fortælle mine spillere det efter kampen, afslutter han nøgtern til campo.dk søndag aften i Randers.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Du kan se Randers i aktion på udebane mod AZ Alkmaar på torsdag klokken 18:45, når de kæmper om andenpladsen i Conference Leagues Gruppe D. Opgøret bliver sendt på TV2 Sport. Returkampen mod OB spilles på søndag på Nature Energy Park klokken 19:30, og vises på TV3+.

Læs også: Sikker OB-sejr i Randers

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P