Dansk Fodbold

Thrándarson efter pokalsejr: Vi var gode til at straffe Randers’ fejl

OB var taget til Cepheus Park i Randers for at spille første opgør af deres pokalkvartfinale søndag aften. Og med en solid indsats fra blandt andet campo.dk's islandske Man of The Match, Aron Thrándarson, rakte det til en hæderlig 2-0 sejr over de lyseblå kronjyder, som var den første interne sejr siden 2014.

Kampens bedste spiller ifølge campo.dk, Aron Thrándarson, var glad for sin egen og holdets præstation, da de slog Randers med 2-0 i pokalen. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Det var en rolig og tilfreds Aron Elís Thrándarson, som campo.dk interviewede efter søndagens pokalkamp i Randers, hvor OB hev en fortjent 2-0 sejr med hjem til det fynske i Sydbank Pokalens første kvartfinalemøde mellem de to hold.

Sejren var desuden den første af sin slags i syv lange år, og det vakte da også optimisme hos den tidligere Aalesund-spiller.

– Selvfølgelig, er jeg super tilfreds. Randers er et stærkt hjemmebanehold, så vi spiller en super kamp i dag, fortæller han til campo.dk og tilføjer om den opadgående formkurve.

– I indeværende sæson har vi ikke været for gode, men vi får rettet op på det i dag. Superligaen er jo tæt, så hvis vi ikke spiller ordentligt, bliver man straffet. Det var tilfældet for Randers i dag, derfor straffede vi dem.

campo.dk kårer dig til kampens bedste spiller, hvad tænker du om din egen indsats?

– Jeg er tilfreds med min præstation, ligesom holdet er. Jeg arbejder bare hårdt, og gør alt for at få mine medspillere i gode positioner, forklarer han og tilføjer om muligheden for videre avancement i pokalen:

– De er gode, men Randers er et godt hold og det kan nemt blive en tæt kamp. Vi har heller ikke muligheden for at få fordelen ved reglen om udebanemål, men vi må bare levere 100 procent i den kamp (returkampen på hjemmebane, red.).

Vil det ændre et lidt skidt efterår for OB, hvis i går videre i pokalturneringen, til et mere godkendt et?

– Selvfølgelig, det er super vigtigt for klubben at få nogle positive oplevelser. Så jeg håber vi går videre, afslutter OB-spilleren til campo.dk torsdag.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Læs også: Sikker OB-sejr i Randers

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P