Premier League

Schmeichel skal undersøges efter sammenstød

Kasper Schmeichel blev i Leicester Citys kamp imod Aston Villa søndag aften sparket over hånden. Den danske landsholdsmålmand fortæller efter kampen, at han skal undersøges om skadens omfang.

Kasper Schmeichel slog sig i sammenstødet med Jacob Ramsey, hvilket voldte danskeren store smerter efterfølgende. Foto: Jason Cairnduff/Reuters/Ritzau Scanpix.

Leicester City tabte søndag aften til Aston Villa på Villa Park med 2-1 i den engelske Premier League. Her var danske Kasper Schmeichel stærkt involveret i et Aston Villa-mål, der senere hen blev annuleret for et frispark på landsholdsmålmanden efter et VAR-gennemtjek.

Læs også: Gerrard fik sit gensyn med Rodgers, da Aston Villa sendte Leicester til tælling

VAR-billederne viste tydeligt, hvordan Schmeichel havde den ene hånd på bolden, inden Villas Jacob Ramsey scorede målet, der senere blev underkendt. Det var i denne situation, at Leicester-målmanden også pådrog sig en mindre skade på sin ene hånd, hvilket dog ikke forhindrede Schmeichel i at fortsætte.

Efter kampen giver den danske landsholdskeeper en update til engelske Sky Sports.

– Der var klart frispark. Jeg er faktisk overrasket over, at dommeren behøvede VAR for at dømme det, og at der overhovedet skulle diskuteres om, hvorvidt det var der.

– Han smadrede virkelig min hånd, og min tommeltot er helt følelsesløs lige nu. Så vi må afvente og se, hvad røntgenbillederne siger. Men det er et klart frispark.

Kasper Schmeichel fortalte derudover, at hvis hans hånd er skadet, så vil det ikke nødvendigs holde ham fra banen.

– Som jeg sagde, så må vi vente og se, hvad dokkerne siger, men jeg har haft håndskader før og spillet med dem, så det er ikke rigtig et problem.

Leicesters næste kamp er torsdag den 9. december, når de møder Napoli på udebane i Europa League klokken 18.45.

Husk at du kan downloade vores nye app til Android og iOS:

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P