Cuadrado indrømmer drømmemål ikke var med vilje

Juan Cuadrado leverede en exceptionel scoring søndag aften for Juventus, da han scorede direkte på hjørnespark.

Juan Cuadrado scorede sit tredje mål for Juventus i denne sæson i opgøret imod Genoa. Foto: Massimo Pinca/Reuters/Ritzau Scanpix.

Juventus spillede søndag aften imod Genoa i Serie A, hvor Torino-klubben vandt stensikkert med 2-0. Her var især deres første scoring et smukkere et af slagsen, da Juan Cuadrado med en fremragende sparketeknik sparkede bolden i mål direkte på hjørnespark efter ni minutter.

Efter kampen indrømmer columbianeren, at målet måske ikke var så bevidst, som det så ud til.

– Det var ikke meningen, at jeg ville gøre det. Jeg sigtede efter forreste stolpe, men bolden endte højt oppe i luften, fortalte Juan Cuadrado ifølge Football Italia til Genoa-målmanden, Salvatore Sirigu, da de to stødte ind i hinanden efter kampen.

Juventus’ andet mål i kampen imod Genoa blev scoret af Paulo Dybala efter 82 minutters spil.