Premier League

Medie: Storklubber i kamp om Chelseas Werner

Timo Werner har haft en blandet periode i Chelsea, efter han kom til klubben fra RB Leipzig. Nu rygtes han på vej til Barcelona - men Manchester United er angiveligt favorit til at hente den tyske angriber.

Timo Werner Chelsea
Foto: REUTERS/David Klein.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Timo Werner har scoret et enkelt mål i Premier League denne sæson og har generelt ikke vist den samme målnæse, der i sin tid fik London-klubben til at hente ham i RB Leipzig. Nu rygtes den 25-årige tysker til FC Barcelona. Men ankomsten af Ralf Rangnick som manager i Manchester United kan betyde, at Werner i stedet rykker til De Røde Djævle, skriver ESPN.

Interessen fra FC Barcelona opstod allerede, da angriberen spillede i Bundesligaen for RB Leipzig. Men det endte som skrevet med, at Werner tog turen til Chelsea i sommeren 2020. Men i det catalonske er man stadig opsat på at hente Chelsea-angriberen i januar-vinduet. De planer kan en anden tysker dog ende med at forpurre.

Læs også: Tuchel gør status på Chelsea-skader inden vigtigt opgør

ESPN mener nemlig at vide, at Ralf Rangnick skulle være klar til at lokke sin landsmand til Manchester United, efter de to har arbejdet sammen, da Rangnick var cheftræner i RB Leipzig. Ifølge mediet skulle Chelsea-ejer, Roman Abramovich, dog ikke være glad for ideen om at styrke en rival i Premier League og ser derfor hellere, at Werner skifter til La Liga og FC Barcelona.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P