3F Superligaen

Jess Thorup om efterårssæsonen: Jeg var bange

F.C. København går til vinterpause som Superligaens andenplads, og Jess Thorup fortæller, at han på et tidspunkt var bange for, at det skulle se meget værre ud.

Jess Thorup har stor tro på tingene til foråret. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

F.C. København har Superligaens største budget, og har de seneste årtier været den suverænt mest dominerende klub i dansk fodbold.

Vi skal dog tilbage til sæsonen 2018/2019 for at finde det seneste mesterskab til de hvidklædte fra hovedstaden, og lige nu befinder de sig på en aktuel andenplads i Superligaen.

I FCk’s egen podcast fortæller FCK’s cheftræner Jess Thorup, at man aldrig er tilfreds med at ligge nummer to, men at sæsonen har bragt udfordringer med sig, der kan være med til at forklare placeringen i tabellen.

– De første 15 kampe kom vi ubesejret igennem. Og jeg ved godt, at nogle af kampene var europæiske, men vi havde ni sejre i streg. Så begyndte vi at få flere skader, også til afgørende spillere, og vi begyndte at benytte os af flere og flere unge spillere, og det var nok af nød og ikke af lyst, siger Jess Thorup.

I podcasten får han dog også sagt, at han overordnet set er tilfreds med en andenplads. I hvert fald siger FCK-træneren, at han på et tidspunkt frygtede, det ville se langt værre ud i tabellen.

– Jeg sad for en måneds tid siden med bange anelser i forhold til vores skadessituation. Jeg var bange for, hvad det kunne ende med i tabellen. Men nu slutter vi efterårssæsonen med kun at være to point efter Midtjylland, og har en fornemmelse af at vi stadig er med i ræset til foråret. Med et godt transfervindue og tilbage på fuld styrke, har jeg Kæmpe tro på, at vi til foråret kommer tilbage stærkere og ryger højere op i tabellen.

F.C. København sluttede Superligaens efterårssæson af med en 1-3 sejr ude over AaB.

Torsdag spiller de årets sidste officielle kamp hjemme mod Slovan Bratislava i Conference League.

Læs også: Ståle Solbakken: For stort fokus på salg i FCK

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P