Premier League

Thomas Frank om Toney: Han er fantastisk, men har meget at lære

Thomas Frank fortalte på dagens pressemøde, at hans angriberkomet, Ivan Toney, fortsat har meget at lære, selvom han har leveret på et højt niveau siden sin ankomst til London-klubben.

Thomas Frank er glad for sin angriber, Ivan Toney, der har en nøglerolle i Brentford. Foto: Andrew Couldridge/Reuters/Ritzau Scanpix

Brentford-bossen, Thomas Frank, fortalte på dagens pressemøde forud for kampen mod Tottenham, at hans angriber, Ivan Toney, har meget at lære af eksempelvis Harry Kane.

Ivan Toney har været brandvarm i hans tid i Brentford, hvor det er blevet til 38 scoringer i 66 kampe. Det har bragt ham tættere på det engelske landshold, selvom der fortsat er behov for at vise endnu mere. Det fortæller Thomas Frank på dagens pressemøde.

– Selvfølgelig er Ivan nødt til at bevise sig kontinuerligt. Hvis man scorer masser af mål i Championship, viser det, at man er en dygtig angriber. Derefter kommer det næste niveau, og han har scoret fire mål indtil videre i denne sæson, forklarer han og supplerer:

– Hvis han bliver ved med at score et pænt antal mål og udvikle sit spil og være sulten og åben, tror jeg, han fortsætter sin udvikling og får sin chance. Ivan er en fantastisk spiller, og han er på sin egen rejse mod at den bedst mulige version af sig selv, afslutter Thomas Frank.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Brentford møder Tottenham på udebane i aften med kampstart 20:30. Du kan se opgøret på TV3 MAX.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P