International Fodbold

Sebastian Dalgaard fortsætter karrieren i USA

Tampa Bay Rowdies har udnyttet en option i Sebastian Dalgaards kontrakt, der gjorde det muligt for dem at forlænge danskerens ophold i Florida med yderligere et år, og det er den venstrebenede midtbanespiller rigtig fint tilfreds med.

Også i den kommende sæson tørner Sebastian Dalgaard ud for Tampa Bay Rowdies. Foto: Privatfoto

Efter en helt igennem godkendt sæson, måtte Tampa Bay Rowdies og Sebastian Dalgaard i mandags se sig slået af Thomas Enevoldsen og Orange County i USL-finalen.

Som en af holdets blot tre spillere har Sebastian Dalgaard spillet samtlige kampe for klubben fra Florida, og derfor kommer det heller ikke som den store overraskelse, at Rowdies har udnyttet en option i danskerens kontrakt, så han nu også vil være at finde i ’The Sunshine State’ i yderligere et år.

– Jeg er super glad for at forlænge med Rowdies, som er en af de mest legendariske amerikanske klubber. Det er et sted, hvor jeg har følt mig hjemme, siden jeg kom. Super organisation, dejlige mennesker og en fed fanbase, fortæller Dalgaard til campo.dk.

– Vores træner, skotske Neill Collins, har skrabet en masse dygtige spillere sammen, og vi spiller en masse god possession-fodbold så jeg har været rigtig glad for ham, forklarer den 30-årige dansker.

Sebastian Dalgaard er oprindeligt fra Odense, og inden turen i 2015 gik til USA for første gang, repræsenterede han FC Fyn, BK Marienlyst og Brønshøj Boldklub. I 2015 hentede Jimmy Nielsen til Oklahoma City, mens han små to år senere skiftede til St. Louis i nabostaten Missouri.

I 2018 vendte den dengang 26-årige Dalgaard for en kort bemærkning hjem til Fyn og Middelfart, men allerede i januar 2019 var der igen bud fra Jimmy Nielsen, der denne gang trak fynboen med sig til nystartede Hartford Athletic. I februar 2020 blev Connecticut og Hartford skiftet ud med Tampa Bay og Florida. 

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Det er et fantastisk tropeparadis at bo i med masser af lækre strande og sol hver dag. Det var egentlig aldrig fordi fodbolden i USA tiltalte mig mere, end den gjorde i Danmark, jeg havde bare brug for noget forandring, før jeg flyttede herover. Siden da har jeg grundet min lyst til at rejse været i forskellige klubber herovre, men jeg har ikke noget imod at blive her et par år mere, lyder det fra den 30-årige fynbo.

Sebastian Dalgaard har i den forgangne sæson scoret en enkelt gang for Tampa Bay Rowdies, mens han har bidraget med to assist.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P