Premier League

Manager: Du vil ikke vide, hvad jeg sagde i pausen

Leicester-manager Brendan Rodgers var langt fra tilfreds med indsatsen i første halvleg.

Brendan Rodgers opsang til Leicester-spillerne kan meget vel have været med til at sikre dem det ene point onsdag aften. Foto: Glyn Kirk/AFP/Ritzau Scanpix

Leicester fik onsdag aften kæmpet sig til et enkelt point med 2-2 resultatet ude mod Southampton.

Leicester gik til pause bagud ved stillingen 2-1, og Southampton havde generelt styr på Brendan Rodgers tropper.

Derfor så Leicester-manageren ingen anden udvej end at finde de store gloser frem i pausen, hvor han fik givet Leicester-spillerne klar besked.

– Du vil ikke vide, hvad jeg sagde i pausen. Nogle gange er man nødt til at være vred. Man skal være direkte, og det var nemt, for vi var ikke i nærheden af at være på vores niveau. Man skal gøre sig fortjent til at spille fodbold, og det gjorde vi ikke, fortæller Brendan Rodgers til Amazon Prime efter opgøret.

Leicester befinder sig på en aktuel 8. plads i Premier League, og har af gode grunde ikke opgivet håbet om at spille europæisk fodbold næste sæson.

– Hvis vi kan kvalificere os til europæisk fodbold, vil det være en fantastisk sæson. For klubber som vores er det svært, men det er en lang sæson, og vi skal også håndtere at spille europæisk. Vores mål er at kvalificere os til Europa, siger Brendan Rodgers.

Leicester spiller næste gang søndag ude mod Aston Villa.

Læs også: Begivenhedsrig deler mellem Southampton og Leicester

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P