Europæisk Fodbold

Lerager før Conference League-kamp: Vil betale tilbage til fansene

F.C. København har allerede sikret sig førstepladsen i UEFA Conference League-gruppen inden mødet med Slovan Bratislava, der fortsat kæmper om videre avancement. Men ifølge Lukas Lerager, er der både ære, koefficientpoint og fans at spille for.

Lukas Lerager og FCK sluttede efteråret af i Superligaen, da de slog AaB 3-1 på udebane. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

FCK er sikkert videre som etter fra gruppen i dette års udgave af Conference League, men ifølge midtbaneveteranen, Lukas Lerager, så skal arbejdet gøres ordentligt færdigt. Både for spillernes og fansenes skyld.

Det fortæller Lerager til FCK’s hjemmeside torsdag.

– Vi vil vise, at vi er det stærkeste hold i gruppen og gøre arbejdet helt færdigt. Der er vigtige point på spil for den europæiske ranking på længere sigt for både os og dansk fodbold, understreger Lukas Lerager, der fortsætter:

– Men måske allervigtigst, så vil vi give alle dem, der har støttet os gennem et efterår med op- og nedture, en god oplevelse at gå på vinterpause med. Vi har virkelig oplevet en stærk opbakning på i Parken og rundt omkring i Danmark og Europa, som vi gerne vil betale lidt tilbage for. Så vi kommer ikke til at tage let på noget som helst i den kamp, afslutter midtbanespilleren.

Læs også: Eriksen-agent med store roser til OB

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P