Hvidovre spillede sig op på førstepladsen i NordicBet-ligaen

Hvidovre IF kunne med en sejr torsdag aften spille sig op på førstepladsen i NordicBet-ligaen, da de mødte EfB på Pro Ventilation Arena, og den chance lod sjællænderne ikke passere.

Hvidovre slog Esbjerg sikkert torsdag aften. Foto: hif.dk

Topholdet Hvidovre IF tog hjemme mod Esbjerg fB, som gav debut til den blot 18-årige målmand, Jesper Sørensen, der skulle få noget af oplevelse mellem stængerne. Med en sejr kunne Hvidovre kravle op på førstepladsen i NordicBet-ligaen, og en sejr fik de rød- og hvidklædte.

Kampen var ellers kun to minutter gammel, da EfB fik tilkæmpet sig et straffespark, men Elias Sørensen brændte muligheden for en tidlig udebaneføring.

Efter syv minutter kunne hjemmeholdet fra Hvidovre så bringe sig i front, da Frederik Carlsen sendte den i nettet til 1-0.

Den hæsblæsende start til trods, var der ikke meget at berette fra resten af første halvleg, som hjemmeholdet dominerede målt på skud, chancer og boldbesiddelse.

I anden halvleg fortsatte Hvidovre med at styre begivenhederne, men de fik ikke konverteret de mange chancer til mål.

Derfor skulle vi hen til det 64. minut før den fortjente 2-0 scoring kom. Den sørgede unge Marcus Lindberg for, da han køligt eksekverede et straffespark og bragte Hvidovre tættere på de tre point, og den sejr, som kunne sende dem op på en foreløbig førsteplads i NordicBet-ligaen.

Målet blev det sidste i kampen, som ender 2-0 til topholdet Hvidovre IF.