Bundesligaen

Bundesligaen mærker coronaen igen – tilskuerbegræsninger i weekendens kampe

Den tyske Bundesliga i fodbold mærker igen konsekvenserne af corona. Kampene bliver nu igen med begrænset adgang for publikum.

Tomme tribuner vender tilbage i Bundesligaen, hvor klubberne skal reducere kraftigt i antallet af tilskuere. Foto: Ritzau Scanpix

Bedst som de fleste fodboldfans formentlig har fortrængt den tomme fornemmelse af kampe uden tilskuere på tribunerne, ser det ud til, at tomme tribuner vender tilbage.

Allerede fra weekenden vil de tyske stadions nemlig igen se halvtomme ud.

Den tyske nyhedskanal, ARD, erfarer, at flere delstater allerede fra weekenden vil indføre begrænsninger på tilskuerantal, når de i løbet af dagen torsdag vil tage bestik af corona situationen og se på nye mulige foranstaltninger.

I deres udkast har de delstatslige regeringer sat en øvre grænse for antallet af tilskuere ved store udendørsbegivenheder – hvilket altså også gælder for fodbold. Konkret betyder det ifølge ARD’s oplysninger, at der maksimalt må bruges 30 procent af stadionkapaciteten, men ikke mere end 15.000 tilskuere. I en tidligere version var det 10.000 tilskuere.

“Der kan ikke og bliver ikke billeder som fra weekenden, hvor der var 50.000 tilskuere til opgøret mellem FC Køln og Borussia Mönchengladbach,” udtaler Nordrhein-Westfalens premierminister Hendrik Wüst.

Det kommer også til at kræve coronapas eller negative test at komme ind på stadions, hvis du skulle være heldig at sikre dig billet. Flere klubber har nemlig allerede nu aflyst allerede købte billetter.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P