Dansk Fodbold

Mathias Jørgensen færdig i New York: Hårdt for en 19-årig gut

Den danske angriber, Mathias Jørgensen, får ikke forlænget sin kontrakt i amerikanske New York Red Bulls, og dermed er det blevet tid til et nyt kapitel for den tidligere OB’er.

Mathias Jørgensen fik ikke den succes, som han havde håbet i New York. Foto: New York Red Bulls

I en alder af 21 har Mathias Jørgensen allerede nået at repræsentere FC Nordsjælland, OB, AGF og New York Red Bulls samt New York Red Bulls II.

Fodboldkapitlet i USA ser nu ud til at være slut for den den danske angriber, der ikke har fået forlænget sin kontrakt på den amerikanske østkyst.

– Når jeg ser tilbage, har det været vildt. At sidde herovre med en verden, der ændrer sig, og ikke vide, hvad der sker. Ikke se sin familie i 11 måneder.. Det er en smule hårdt for en 19 år gammel gut, men ikke desto mindre skulle jeg have spillet mere, og det gjorde jeg ikke. Tak til New York Red Bulls. Jeg vil se mig selv i spejlet og arbejde endnu hårdere, men nu er tiden kommet til et nyt kapitel, skriver Mathias Jørgensen selv på Twitter.

Mathias Jørgensen blev i februar 2019 solgt fra OB til New York-klubben, men det er altså ikke blevet til det ophold, som hverken klubben eller Jørgensen selv havde håbet. I alt er det blevet til 13 kampe i den bedste amerikanske række, MLS, mens han undervejs har været udlejet til både AGF og New York Red Bulls andethold.

I AGF blev det kun til 22 minutters fodbold, mens det hos Red Bulls andethold er blevet til markant mere spilletid. Jørgensen indrømmer da også, at han havde håbet på at få mere ud af sit ophold i USA.

– Det her er afslutningen på 2,5 år hos New York Red Bulls. At flytte til staterne var en stor beslutning. En beslutning, som jeg ikke vil fortryde, men det er ikke nogen hemmelighed, at jeg ikke fik det ud af det, som jeg ville.

Mathias Jørgensen spillede ungdomsfodbold i FC Nordsjælland.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P