3F Superligaen

Landstræner om FCK’s stortalent: Fantastisk interessant

FCK's 16-årige Roony Badrghji er ikke blevet udtaget til det svenske ligalandsholds tur til Portugal, men den svenske landstræner holder øje med ham.

Roony Bardghji har tager Superligaen med storm. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Roony Bardghji er hurtigt blevet Superligaens mest omtalte talent.

Det 16-årige svenske talent blev søndag Superligaens yngste målscorer, da han scorede i kampen mellem AaB og FCK.

Præstationerne i Superligaen har selvsagt også øget fokusset på det unge talent hjemme i Sverige, og den svenske landstræner Janne Andersson har også fulgt med i det unge talents opblomstring.

– Det er et stort, stort talent. Det, som er sket, er fantastisk interessant. Vi følger ham, og det bliver spændende fremover, siger Janne Andersson i podcasten Tutto Balutto.

Det til trods, er Roony Bardghji ikke blevet udtaget til det svenske ligalandsholds tur til Portugal i denne omgang.

– Han kommer ikke til at være med, da F.C. København ikke kommer til at frigive spillere. Men han havde nok heller ikke været med under alle omstændigheder, siger Janne Andersson i podcasten.

At FCK ikke frigiver spillere, skyldes blandt andet, at klubben spiller europæiske kampe i det tidlige forår. Derfor vil de gerne have deres spillere med i forberedelserne til kampene i Europa og Superligaen i det nye år, og da Sverige først rejser til Algarve i begyndelsen af 2022, harmonerer det dermed ikke særlig godt med opstartsplanerne i FCK.

I Sverige tæller kampe på ligalandsholdet som officielle A-landskampe, men Roony må altså vente lidt endnu på sin første landskamp på seniorniveau.

Den 16-årige FCK’er spiller i øjeblikket på U17-landsholdet, hvor han fik debut som 15-årig. Han er foreløbig noteret for seks kampe og fem scoringer i gult.

Læs også: FCK-anfører om Roony: Et talent helt udover det sædvanlige

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P