Dansk Fodbold

Snerle ny i startopstillingen til topopgør mod Rusland

Der venter det danske kvindelandshold et vaskeægte topopgør i VM-kvalifikationsgruppe E tirsdag aften. På Energi Viborg Arena tager det ubesejrede danske landshold mod det ligeledes ubesejrede landshold fra Rusland.

Evertons Rikke Sevecke er anfører for det danske landshold i fraværet af Pernille Harder. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Der er næppe nogen tvivl om, hvem der løber med de to første pladser i VM-kvalifikationsgruppe E.

Danmark og Rusland har indtil tirsdag begge spillet fem kampe, og begge hold har lutter sejre. Tirsdag aften mødes de to tophold til en direkte duel om førstepladsen i gruppen.

Danmark har til kampen foretaget en enkelt udskiftning i forhold til det hold, der startede kampen mod Bosnien i torsdags. Ind er kommet Emma Snerle, som afløser Janni Thomsen.

Danmarks startopstilling:
Lene Christensen
Stine Ballisager
Rikke Sevecke
Sanne Troelsgaard
Emma Snerle
Katrine Veje
Stine Larsen
Sofie Junge
Katrine Kühl
Signe Bruun
Sofie Svava

Forud for kampen fører Danmark gruppen, da de har en markant bedre målscore end russerne. Rusland har i modsætning til Danmark endnu ikke lukket mål ind i indeværende kvalifikation.

Danmarks normale anfører, Chelsea-spilleren Pernille Harder, sidder ude med en skade, ligesom det var tilfældet i kampene mod Bosnien & Hercegovina og Montenegro. I Harders fravær bærer Everton-spilleren Rikke Sevecke anførerbåndet.

Kampen bliver vist på DR1.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P