Premier League

Rødt kort og straffe da Newcastle og Norwich delte

Newcastle United havde tirsdag aften besøg af det ene af to hold, som de fortsat havde pointmæssigt kontakt til, men selvom de kom foran i kampen mod Norwich, formåede de ikke at holde hjem, og dermed blev det ikke til sæsonens første sejr til ’The Magpies’.

Ciaran Clarke trak i nødbremsen allerede efter ni minutters spil, og det kostede ham et rødt kort. Foto: Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix

Det var et klokkeklart bundopgør, der tirsdag aften udspillede sig på St. James’ Park i Newcastle.

Norwich var på besøg hos Premier Leagues absolutte bundhold Newcastle, og med syv point i de sidste tre kampe var det udeholdet, der gik ind til kampen med størst selvtillid.

Selvtilliden blev formentlig ikke mindre efter ni minutters spil, da hjemmeholdets Ciaran Clark holdt fast i en fri Teemu Pukki, og så havde dommeren ikke andet valg end at smide Newcastle-forsvareren ud.

Ikke overraskende gav udvisningen et ganske markant overtag i spil til udeholdet, der dog ikke formåede at omsætte overtaget til store målchancer, og dermed måtte holdene gå til pause med et 0-0-resultat, som Newcastle uden tvivl var mest tilfredse med.

Endnu mere tilfredse blev hjemmeholdet dog efter et kvarters spil af anden halvleg, da Norwich’ Billy Gilmour bevidst eller ubevidst brugte armen til at blokere bolden i eget felt. VAR-vognen brugte ualmindeligt lang tid på at nå til den konklusion, som tv-seerne allerede ved første gennemsyn var nået frem til; Straffe til Newcastle.

I Norwich-buret stod den tidligere Newcastle-målmand, Tim Krul, som efterhånden er berømmet for sine kvaliteter på straffespark, men de kvaliteter gjorde han ikke brug af tirsdag aften, da han blot fik Callum Wilsons elendige forsøg vippet via overliggeren og i mål.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Dermed lugtede det pludselig alligevel af sæsonens første Newcastle-sejr, men så kom to tidligere superligaspillere i fokus.

Den tidligere Esbjerg fB-keeper, Martin Dubravka, gav en dum retur på et indlæg, og med modstandernes målmand i græsset bevarede Norwich’ Dimitris Giannoulis overblikket og flugtede bolden ind midt for mål til holdets topscorer, Teemu Pukki, der på imponerende vis flugtede bolden via overliggeren og ind i netmaskerne.

I overtiden slap Norwich’ Pierre Lees Melou alene igennem med Martin Dubravka, og denne gang efterlod den tidligere superligamålmand ingen tvivl om sin klasse, da han med en flot fodparade sendte bolden til hjørne.

Mere blev det ikke til for nogen af de to mandskaber, og dermed blev det til en deler, som ikke rykker alverden for nogen af de to hold.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P