Dansk Fodbold

Mille Gejl om drømmemål: Det lever man længe på

Danske Mille Gejl startede egentlig på bænken i tirsdagens vigtige landskamp mod Rusland, men alligevel fik hun lidt af en hovedrolle, da hun med to smukke detaljer scorede det, der må være kandidat til årets mål.

Mille Gejl var selvsagt fint tilfreds med sine flotte scoring. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Was für ein geiles Tor!

Godt nok havde DR Sporten til tirsdagens topopgør i VM-kvalifikationens gruppe E valgt to danske kommentatorer, men ingen af dem valgte at gå med den tyske vending, da de var førstehåndsvidner til lidt af et – nå ja – Traumtor!

Læs også: Dansk drømmemål sendte Rusland til tælling

Sjældent har vendingen ellers været så velegnet, som det var tilfældet en råkold tirsdag aften i Viborg. For efter at være sendt på banen ved stillingen 1-0 sendte danske Mille Gejl på imponerende smuk vis læderet i nettet til en dansk 3-0-føring, og det var hun selvsagt ganske tilfreds med efterfølgende.

– Jeg blev faktisk lidt chokeret. Jeg nåede bare lige at vende og så ikke så meget, og så tænkte jeg ’nu sparker jeg bare’, og så gik den ind. Det var en forløsning. Der er ingen tvivl om, at det har været to ret hårde år med op- og nedture, i dag fik jeg en kæmpe optur, og det lever man bare længe på, så det er jeg pisse glad for, sagde Mille Gejl efter 3-1-sejren til DR.

BK Häcken angriberen brækkede for to år siden en knogle i foden, ligesom hun også i foråret i år fik en stor del af sæsonen ødelagt af en skade. Tirsdag aften kom hun på banen i Viborg kort efter det danske åbningsmål, og det var en god oplevelse.

Mille Gejls højreben lynede tirsdag aften mod Rusland. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

– Det var mega fedt. Fedt at der lige kom et mål, inden jeg kom ind, det giver altid lidt mere ro på holdet. I dag hjælper de mig super godt ind igen, og det er altid en fornøjelse at komme ind og spille, lød det fra 22-årige Mille Gejl.

Kampen endte med en 3-1-sejr, og dermed lægger Danmark sig alene i spidsen for kvalifikationsgruppe E.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P