Premier League

Liverpool ansætter legendarisk målmand

Alisson Becker har åbenbart så meget at sige i Liverpool, at klubben nu har hentet en af hans landsmænd ind på posten som ny målmandstræner. Til Liverpools forsvar skal det dog siges, at det er en sand 90’er-legende.

Cláudio Taffarel bliver på dette billede fra 1990 afdriblet af sin navnebror fra Argentina - Claudio Caniggia.

Hverken Franco Baresi, Daniele Massaro eller Roberto Baggio er nok i tvivl om, hvem den nye målmandstræner i Liverpool er.

Det er nemlig den 55-årige Cláudio Taffarel, der er blevet ansat i Merseyside-klubben, hvor han skal være med til at skærpe blandt andre landsmanden Alisson Becker.

Taffarel var i ti år førstemålmand på det brasilianske landshold, og i 1994 var det ham, som hverken Baresi, Massaro eller Baggio formåede at passere i VM-finalens straffesparkskonkurrence, som af samme årsag faldt ud til brasilianernes fordel.

Taffarel har siden 2014 været målmandstræner på det brasilianske landshold, og det job vil han fortsat varetage – sideløbende med jobbet på Anfield.

Taffarel har tidligere haft samme rolle i tyrkiske Galatasaray, hvor han i 2015 også havde en ganske kort periode som midlertidig manager. I sin egen karriere var det også i blandt andet Galatasaray, han slog sine folder, ligesom han af to omgange havde ophold i italienske Parma.

I Liverpool kommer Taffarel til at arbejde side om side med klubbens nuværende målmandstrænere John Achterberg og Jack Robinson.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P