Juve fik genrejsning mod bundproppen

Tirsdag aften mødte Juventus på udebane Serie A's sidsteplads, Salernitana, hvor de vandt uden de store problemer.

Alvaro Morata blev skiftet ind i det 66. minut af opgøret og scorede blot fire minutter efter til 0-2. Foto: Ciro De Luca/Reuters/Ritzau Scanpix.

Juventus har fået en skidt sæsonstart, hvor Torino-klubben efter de første 14 kampe ligger på en syvendeplads i Serie A. Tirsdag aften skulle Juve møde bundproppen i den italienske liga, Salernitana, på udebane, hvor kun tre point var godt nok.

Det var et Juventus-mandskab, som var altdominerende i første halvleg, hvor de sad på alt spillet og skabte de største chancer.

Efter 21 minutter gav det pote for Juve, da argentinske Paulo Dybala fra kanten af feltet affyrede en strålende flugter fra kanten af feltet, der chanceløst gik ind bag Dejan Kulusevski i Salernitana-målet.

Blot syv minutter senere kunne Juventus-spillerne igen bryde ud i jubel, da Giorgio Chiellini kom først på en returbold inde i feltet, hvor han uden problemer kunne score til 2-0. Eller det troede han i hvert fald.

Kampens dommer, Francesco Fourneau, markede, at den skulle kigges igennem ude i VAR-vognen og efter en gennemgang, blev dommeren sendt ud til den famøse VAR-skærm. Her var Fourneau ikke i tvivl og løftede armen i vejret for at markere for offside, hvilket tydeligt ærgergede Chiellini, der for en sjælden gangs skyld var havnet på måltavlen.

Juventus måtte derfor nøjes med 0-1 til pause mod et presset Salernitana-mandskab.

Anden halvleg startede som første, hvor udebaneholdet sad på alt spillet, mens Serie A’s sidsteplads kæmpede for bare at komme frem til chancer.

Knap et kvarter inde i anden halvleg gik der et gys igennem Juve-mandskabet, da Salernitanas Luca Ranieri fra kort afstand sparkede bolden på stolpen, hvilket var hjemmeholdet første og største chance i kampen.

I det 70. minut af kampen blev opgøret endegyldigt lukket og slukket, da den indskiftede Alvaro Morata kunne score et lidt heldigt mål på et oplæg fra Federico Bernadeschi.

Flere mål kom der ikke i kampen, og Juventus sikrede sig dermed en tiltrængt sejr i den italienske Serie A, der sender dem tætter på den gyldne top 4, som sikrer Champions League-fodbold i næste sæson.