Premier League

Højbjerg: Det er vigtigt at leve for fodbolden

Pierre-Emilie Højbjerg har rundet 50 kampe i træk, hvor han er startet inde for Tottenham i den engelske Premier League. I den forbindelse har klubben lavet et stort interview med danskeren, hvor han kommer ind på livet som fodboldspiller.

Pierre-Emile Højbjerg har scoret to mål for Tottenham i denne sæson. Foto: Adrian Dennis/AFP/Ritzau Scanpix.

Den 21. november spillede Tottenham imod Leeds United hjemme på Tottenham Hotspur Stadium, hvor de vandt med 2-1. Her scorede danske Pierre-Emile Højbjerg til 1-1 for London-mandskabet, og udover at kunne fejre sin scoring, så kunne Højbjerg også fejre, at han rundede sin kamp nummer 50, som han har spillet i træk for Tottenham i den engelske Premier League.

Læs også: Gerrard håber på varm velkomst til Grealish

Det har Spurs valgt at hylde Højbjerg for, ved at lave et stort interview med den danske viking, hvor han blandt andet kommer ind på en dedikeret livsstil som fodboldspiller.

– Det er dejligt at være involveret, og det er dejligt at føle sig vigtig, men det er ikke noget, som jeg fejrer. Jeg ønsker kun at blive ved med at arbejde.

– Det er vigtigt at leve for fodbolden. For mig, så er det en livsstil. Det er sådan, som jeg altid har set det. Jeg nyder det, og jeg nyder de lange timer, det ekstra arbejde og alle de små detaljer. Jeg kan godt lide at passe på mig selv, men jeg tror også, at hvis du vil være en stor spiller, så skal da også passe på dig selv, på en god måde.

– For mig er det helt almindeligt, at man er opmærksom på sin krop, og at man er opmærksom på, hvad du render rundt og laver udenfor banen. Det er noget, som jeg forlanger af mig selv og fra dem omkring mig, siger Pierre-Emilie Højbjerg til Tottenhams hjemmeside.

Den danske landsholdsanfører er kendt som en spiller, der altid går 100 procent ind i alt. Det er også noget, som Tottenham-spilleren selv ser som en vigtig egenskab.

– I 50 procent af kampene er der lidt smerter her og der, som gør mig tvivlsom til kampene, men heldigvis så er mit sind meget stærkere end min krop, og hvis man lykkes med at kunne krydse det punkt, så kommer man en lang vej.

– Jeg vil altid være der til at hjælpe holdet, og vil altid være der til at give alt, hvad jeg har. Smerte eller ingen smerte, 50, 60 eller 100 procent, så vil jeg altid forsøge at give 100 procent. Det er den, jeg er, siger Pierre-Emile Højbjerg.

Læs også: Medie: Brentford jagter tidligere superligaspiller

Pierre-Emile Højbjerg og resten af Tottenham-mandskabet møder torsdag den 2. december klokken 20.30 danskerklubben Brentford i Premier League.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P