Hattrick sender Mæhle-løse Atalanta mod toppen

Tirsdag skulle et Mæhle-løst Atalanta møde Venezia i Serie A, hvor en kroatisk offensivspiller skulle få hovedrollen.

Mario Pasalic leverede en forrygende præstation i kampen mod Venezia tirsdag aften. Foto: Massimo Pinca/Reuters/Ritzau Scanpix.

Hjemme på Gewiss Stadium skulle Atalanta tirsdag aften møde Venezia i den italienske Serie A, hvor hjemmeholdet kæmpede for vigtige point i kampen om at bevare topplaceringerne i ligaen. Desværre set med de danske briller, var det et Atalanta-mandskab uden Joakim Mæhle i startopstilligen, da han var sat på bænken til tirsdagens kamp

Det blev en sand drømmestart for Atalanta, da kroatiske Mario Pasalic allerede efter syv minutter kunne bringe hjemmeholdet foran med 1-0 efter et sublimt arbejde af Josip Illicic, der leverede en assist til målet.

Allerede fem minutter senere var den farlige kroat igen på spil. En god stikning fra Luis Muriel spillede Pasalic helt fri, hvor han sikkert scorede Sergio Romero i Venezia-målet. 2-0, hvilket også blev pausestillingen i kampen.

Kun 12 minutter inde i anden halvleg fortsatte Atalanta-toget med fuld fart, da Teun Koopmeiners på en flugter fra kanten af feltet på viderunderlig vis bragede bolden ind i det ene målhjørne til 3-0.

Men hvis man troede at kroatiske Mario Pasalic var færdig i kampen, så skulle man tro om igen. I det 67. minut fik dobbeltmålscoren en god aflevering inde i feltet, hvor han uden problemer vekslede chancen til mål og dermed kunne indfri sit hattrick i onsdagens kamp.

Flere mål blev det ikke til i det italienske Serie A-opgør, hvilket betyder, at Atalanta forbliver på fjerdepladsen i den resterende del af runden, mens Venezia placerer sig på en 16. plads i tabellen.