3F Superligaen

Bo Henriksen: Den gør ondt

FC Midtjylland smed mandag aften en 0-1 føring ude med Vejle dybt inde i dommerens overtid. Det ærgrer FC Midtjylland-træner Bo Henriksen.

Bo Henriksen ærgrer sig over det indkasserede mål dybt inde i dommerens overtid. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

FC Midtjylland lignede længe et hold, der ville komme sejrrigt fra opgøret ude mod Vejle mandag aften. Vejles Luka Djordjevic ville det dog anderledes, og efter 94 minutter udlignede han til det endelige resultat 1-1.

– Det er jo håbløst, at vi giver dem muligheden for at score. Men sådan er fodbold jo. Vi er trætte af det, vi er irriterede og frustrerede, for vi synes egentlig, at vi har kontrollen i den her kamp, og så scorer de selvfølgelig på deres eneste skud inden for målrammen i kampen. Og det er jo vilkårene i fodbold engang imellem, men den gør ondt, siger FC Midtjyllands cheftræner Bo Henriksen til campo.dk.

FC Midtjylland har kun fået et enkelt point i de seneste tre kampe i Superligaen. Dét til trods, så er Bo Henriksen alligevel ganske godt tilfreds med efterårssæsonen i FC Midtjylland – dog med det forbehold, at den ikke er helt slut endnu, da man stadig har to pokalkampe mod Brøndby og en Eruopa League-kamp mod Ludogorets tilbage.

Læs også: Glemt FCM’er søger væk til vinter

– Hvis der var nogen, der havde fortalt mig, at vi kunne være to point foran nummer to og foreløbig være med i pokalturneringen og samtidig være ret godt med i Europa League, så havde jeg nok købt den anyday, siger Bo Henriksen og kalder sæsonen for exceptionel inden han fortsætter:

– Jeg er stolt af gutterne og den måde, de har præsteret på. Det er en fornøjelse at være en del af en gruppe, som gør sit bedste, og overordnet set er jeg meget stolt af vores efterår.

Selvom Bo Henriksen er både stolt og overordnet set kalder det for en godkendt sæson, er han meget opmærksom på ikke at glemme målet.

– Vi har jo ikke vundet noget endnu, og det er det, vi skal fokusere på. Vi har præsteret og gjort det fint, men vi går ikke rundt og fortæller hinanden at vi er magiske eller noget. Vi skal vinde noget.

Læs også: FCM-brasilianer: Jeg drømmer om landsholdet

FC Midtjylland spiller næste kamp søndag den 5. december ude mod Brøndby IF, i det første af to opgør i pokalturneringens kvartfinaler.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P