3F Superligaen

FCM-forsvarsspiller klar i spyttet: Håber på permanent skifte

28-årige Søren Reese har haft en meget omskiftelig tilværelse, siden han i 2018 satte sin underskrift på en kontrakt i FC Midtjylland. Nu har forsvarsspilleren fået nok og håber på et permanent skifte væk fra Superligaens førerhold.

Søren Reese har to pokalkamp tilbage i SønderjyskE. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Søren Reese har principielt været FC Midtjylland-spiller siden juli 2018.

Alligevel er der et stort rundt 0 ud for antal kampe, han har spillet for den midtjyske klub, mens han siden kontraktunderskrivelsen har repræsenteret AC Horsens, Esbjerg fB, polske Zagliebe Lubin samt SønderjyskE.

Lige nu er han at finde i Haderslev hos SønderjyskE, men her løber lejekontrakten ud til nytår. Derefter er det endnu uklart, hvad der skal ske med den 28-årige nordjyde, som selv håber at kunne finde en permanent løsning.

– Jeg ser ind i et transfervindue, hvor jeg håber at få et mere permanent skifte. Vi er blevet en lille familie nu, og jeg har brug for, at der kommer lidt ro på, så vi kan finde en base. Nu har jeg prøvet det andet, og det var sådan, tingene udviklede sig for mig, men nu er det tid til at slå mig lidt mere ned, siger Reese til Viborg Stifts Folkeblad.

Søren Reese har først kontrakudløb i FC Midtjylland i sommeren 2023, og hvis ikke de to parter finder ud af andet, returnerer han efter nytår til træningsbanerne i Ikast.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P