Dansk Fodbold

Bendtner kunne have valgt Brøndby: Der er blevet flirtet

Nicklas Bendtner indstillede denne sommer officielt sin karriere som professionel fodboldspiller. Han havde siden bruddet med F.C. København i januar 2020 været klubløs, men han flirtede undervejs med rivalerne fra den københavnske vestegn.

Nicklas Bendtner var undervejs i karrieren også i norske Rosenborg. Foto: Bjørn Erik Pedersen

En Nicklas Bendtner i en gul og blå Brøndby-trøje er vanskelig at forestille sig, men måske var scenariet ikke så langt fra at blive en realitet.

Den i dag 33-årige angriber stod uden klub, da han i januar 2020 havde kontraktudløb hos F.C. København, og selvom det ville have været et opsigtsvækkende skifte, så var rivalerne fra Brøndby IF undervejs inde i billedet.

Det fortæller Bendtner ifølge Ekstra Bladet i Discovery Plus programmet Bendtner og Philine.

– Der er blevet flirtet med dem, men det vil jeg aldrig gøre. Jeg vil kun spille for FCK i Superligaen. Jeg ville gerne have fortsat der, men Ståle og jeg kunne ikke blive enige. Det hårdeste og sværeste var at skulle sige farvel til fansene og omklædningsrummet. Alle de ting, hvor man har været sammen og fælles om det, lyder det fra Bendtner.

Bendtner var med 31 mål i 80 landskampe for Danmark været et stort navn i dansk fodbold, og han fortæller da også, at han havde tilbud fra stort set alle Superligaens klubber. Det endte som bekendt med et karrierestop, og det har ikke været nogen nem beslutning.

– Det har været en total svingtur at stoppe. Det har været så hårdt at finde min plads i det. Normalt, når du stopper, så har du en plan, men min plan var at skulle videre. Så har corona bare gjort det totalt svært, for du har ikke haft et eller andet, der kunne tage over, siger Bendtner i Discovery Plus-programmet.

Nicklas Bendtner spillede ungdomsfodbold i først B93 og dernæst F.C. København, hvorefter turen gik til engelske Arsenal.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P