Premier League

United-boss: Rangnick var vores førstevalg

Manchester United har fået en ny manager for resten af indeværende sæson, og det er lykkes dem at få lige præcis den manager, som de allerhelst ville have.

Ralf Rangnick bliver en del af Manchester United i forskellige roller for de næste 2 og et halvt år. Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix

Efter små tre år i rollen, blev Ole Gunnar Solskjær i sidste uge fyret som manager i Manchester United.

De seneste par dage har det været en offentligt kendt hemmelighed, at det blev tyske Ralf Rangnick, der ville afløse normanden, men i dag gjorde de 20-dobbelte engelske mestre det så officielt, da de præsenterede Rangnick som midlertidig manager for resten af sæsonen.

– Ralf er en af de mest respekterede trænere og nytænkere i europæisk fodbold. Han var vores førstevalg som midlertidig manager på grund af hans uvurderlige ledelses- og tekniske evner, som han tager med sig fra næsten fire årtiers erfaring i ledelse og træning, siger Manchester Uniteds fodbolddirektør John Murtough.

Ralf Rangnick kommer fra en nogenlunde tilsvarende rolle i Lokomotiv Moskva, mens han tidligere har stået i spidsen for Red Bulls fodboldflagskibe i specielt Leipzig. Selvom Rangnick i første omgang overtager Solskjærs rolle som manager, er den rolle blot midlertidig. Til gengæld vil i yderligere to år fungere som rådgiver for Manchester United

– Alle i klubben ser frem til at arbejde sammen med ham igennem resten af sæsonen og derefter i yderligere to år i hans rådgivende rolle, lyder det fra Murtough.

Hvis den 63-årige tysker får arbejdstilladelsen i orden, kan han allerede stå i spidsen for Manchester United på torsdag, når de tager imod Arsenal i Premier League. Indtil arbejdstilladelsen er i orden, vil det forstat være Michael Carrick, der står ved roret i den engelske traditionsklub.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P