3F Superligaen

Hermansen ikke i tvivl; Brøndby er tilbage i guldkampen

Det er en nærmest urealistisk god stime, som Brøndby IF er kommet ind i på det seneste, og seks sejre i træk i Superligaen har da også sendt de forsvarende mestre tilbage i guldkampen, mener holdets målmand.

Mads Hermansen slog sig i kampen mod Randers FC og måtte spille kampen færdig med en forbinding om hovedet - en såkaldt 'Morten Wieghorst'. Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

19. september var sidste gang, Brøndby IF måtte gå fra banen i en superligakamp med et nederlag.

Siden det ærgerlige 1-0-nederlag i Haderslev er det dog kun gået én vej for Brøndby, der har vundet syv af de efterfølgende otte kampe. De 22 point, holdet har samlet i de otte kampe, har da også gjort, at de forsvarende mestre overvintre på ligaens tredjeplads.

Spørger man holdets målmand, Mads Hermansen, så betyder søndagens sejr mod Randers FC da også, at holdet nu igen er at regne som mesterskabskandidater.

– Ja det synes jeg da. Som vi spiller nu, hvis vi kan holde det hele sæsonen, så synes jeg, vi er svære at slå, siger Mads Hermansen til TV3 Sport.

– Vi har fundet hinanden, relationerne er kommet her henover sæsonen, og vi giver alt for klubben og alt for holdet, så det er derfor, vi står imod. Jeg tror vi har fået noget tro på tingene, og vi har fået noget mere ro omkring holdet, så har vi bare fået selvtillid og bygger videre på det, lyder forklaring videre fra Mads Hermansen.

Mads Hermansen sad i slutningen af oktober ude med en fodskade i tre kampe, men nu er den danske U21-landsholdsmålmand altså tilbage, og i søndagens kamp mod Randers FC blev det til sæsonens andet clean sheet for den 21-årige målmand.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P