International Fodbold

Andy Carroll tjener ’next to nothing’ I Reading

Den tidligere Newcastle, Liverpool og West Ham-angriber, Andy Carroll, gik fire og en halv måned uden klub, men i november forbarmede Championship-klubben Reading sig over den tidligere landsholdsangriber, som fik en kort kontrakt i klubben. Det er dog ikke en kontrakt, der gør Andy Carroll rig.

Andy Carroll har formentlig en del penge på kistebunden. Foto: Reading FC

Championship-klubben Reading befinder sig lige præcis over nedrykningsstregen i den næstbedste engelske række – The Championship.

Klubben startede sæsonen med et pointmæssigt efterslæb på seks point på grund af økonomiske problemer, og derfor så det også lidt mærkeligt ud, da klubben i midten af november skrev kontrakt med den tidligere højtprofilerede angriber Andy Carroll.

Carroll havde været uden kontrakt, siden hans kontrakt med barndomsklubben Newcastle løb ud 30. juni, men det viser sig nu, at der er en grund til, at Reading havde råd til at ansætte den tidligere engelske landsholdsangriber.

Reading fik ifølge The Athletic besked på, at de maksimalt kunne tilbyde Andy Carroll 1000 pund eller rundt regnet 8000 kroner om ugen, og det takkede den 32-årige angriber ja til.

Andy Carroll er næppe en mand i økonomiske vanskeligheder, efter han de seneste ti år har haft lukrative ophold i både Newcastle, Liverpool og West Ham.

Kontrakten i Reading er fra Carrolls side formentlig tænkt som et forsøg på at genstarte den skrantende karriere, og i første omgang løber kontrakten kun til 15. januar.

Andy Carroll gjorde sig i weekenden berettiget til sin – for en professionel fodboldspiller, beskedne løn, da han spillede sin tredje kamp for Reading, og med et mål til 1-2 bidrog til 2-3-sejren over Swansea.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P