3F Superligaen

Super-Hermansen: Det var fandeme dejligt

Mads Hermansen spillede en stor rolle i Brøndby IF's 1-0 sejr over Randers FC i Superligaen søndag.

Mads Hermansen fik sit andet clean sheet i Superligaen i denne sæson, da Brøndby IF besejrede Randers FC. Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix.

Brøndby IF vandt søndag hjemme på Brøndby Stadion med 1-0 over Randers FC. Selvom Mikael Uhre blev kampens eneste målscorer, var det en anden spiller, der blev den store helt for Brøndby.

Målmanden Mads Hermansen spillede en brandkamp inde i Brøndby-målet, hvor han af flere omgange leverede gode redninger. Det er en præstation, som hovedpersonen selv er glad for efter kampen.

– Jeg fik nogle knubs rundt omkring. Det var en fed kamp. En fed sejr.

– Det er jo fedt. Det er det, jeg lever for. Det er det, vi som forsvarsspillere lever for. Vi elsker at hjælpe holdet på den måde. Nu holdt vi endelig clean sheet. Det var fandeme dejligt, siger Mads Hermansen til Brøndby IF’s hjemmeside.

Læs også: Uhre efter nederlag: Vi skulle spille en fejlfri kamp

Brøndby-målmanden leverede i de døende sekunder en kampafgørende redning, der sikrede klubben alle tre point.

– De har masser af folk i boksen, og så falder der en bold ned, som jeg ved, at de er farlige omkring. Så laver jeg heldigvis en god redning. Så det var dejligt. Det var fantastisk. Det er det, jeg elsker, siger Hermansen.

Med sejren over Randers FC er Brøndby IF nu oppe på seks kampe i træk i Superligaen, hvor de er gået fra banen med alle tre point.

Læs også: Uhre nedlagde Randers

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P