Man City vandt sneboldkampen over West Ham

Søndag mødte Manchester City på hjemmebane West Ham i et topopgør i Premier League, hvor vejret kom mere i fokus end spillet.

Der var dømt sneboldkamp i søndagens opgør mellem Manchester City og West Ham. Foto: Oli Scarff/AFP/Ritzau Scanpix.

Der var søndag eftermiddag dømt topopgør i Premier League, da Manchester City hjemme på Etihad Stadium mødte West Ham. Et af kampens helt store emner blev dog overraskende ikke spillet på banen, men derimod de store mængder sne, som faldt i kampen.

Allerede efter 17 minutters spil brød jublen ud på Etihad Stadium, da Riyad Mahrez kom på scoringstavlen. Jublen varede dog kort, da der efter en VAR-gennemgang korrekt blev dømt for offside.

Alt imens der blev forsøgt spillet god fodbold topopgøret i Premier League, væltede sneen ned over Manchester, hvor banen blev helt dækket til af sne.

Det skulle dog ikke afholde hjemmebaneholdet fra at fortsætte den gode stemning, da Ilkay Gündogan efter lidt over en halv times spil bragte Manchester City foran med 1-0.

De store mængder af sne, der faldt fra himmelen, gjorde det svært for de to mandskaber at skabe chancer i den resterende del af første halvleg, hvor det i perioder mere lignede en sneboldkamp end en fodboldkamp.

Anden halvleg blev dog en helt anden kamp for de to Premier League-klubber, da de kom ud efter pausen. Der var givet en lidt længere pause, så de mange greenkeepere hos Manchester City havde mulighed for at rydde banen for sne inden anden halvlegs start.

Der var derfor mulighed for god fodbold i anden halvleg, da kampens dommer, Michael Oliver, fløjtede kampen i gang igen.

Manchester City leverede en stærk anden halvleg, hvor de satte sig tungt på boldbesiddelsen og holdte West Ham fra chancerne.

Manchester City var dog ikke færdige med at komme på scoringstavlen, da rutinerede Fernandinho i det 90. minut bragte hjemmeholdet på 2-0 på et oplæg fra Gabriel Jesus.

West Ham ville i kampens sidste minut lege med, da argentinske Manuel Lanzini leverede en drømmehelflugter op i venstre hjørne til 2-1, hvilket også blev kampens sidste aktion.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Manchester Citys sejr betyder, at de igen overtager andenpladsen fra Liverpool i den engelske Premier League efter 13 spillerunder, mens West Ham bevarer fjerdepladsen.