3F Superligaen

FCK-anfører om Roony: Et talent helt udover det sædvanlige

Nicolai Boilesen er dybt imponeret af sin holdkammerat Roony Bardghji, der søndag blev den yngste målscorer i Superligaens historie.

Roony Bardghji
Roony Bardghji bliver ved med at imponere i FCK. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Roony Bardghji blev søndag med sine 16 år og 13 dage den yngste målscorer i Superligaens historie, da han tog rekorden fra Jeppe Kjær, der var 16 år og 129 dage, da han i 2020 scorede for AC Horsens.

Efter kampen snakkede campo.dk derfor med Nicolai Boilesen, hvor det helt store samtaleemne var den unge komet.

– Han har et talent helt udover det sædvanlige. Han viste det igen i dag. Han er koldblodig. Også i situationer på vores banehalvdel, hvor han er presset, så prøver han at holde i den og spiller rigtig modent, siger Nicolai Boilesen, der i øjeblikket vikarierer som anfører for skadede Carlos Zeca.

Her fortæller Boilesen også, at han er en vigtig spiller, som ville være en gave for alle hold at have:

– Man kan ikke kombinere sig igennem altid. Det var kun FC Barcelona, der kunne det engang. Fodbold er blevet en smule mere anstændigt og derfor er det vigtigt, at man nogle gange kan komme forbi sin direkte modstander. Det er Ronny helt sikkert en af dem, som kan.

Forholdt spørgsmålet om hvorvidt Boilesen tror, at dagens målscorer er at finde i København når vinduet lukker, svarer han:

– Det håber jeg sateme! Der tror jeg, I skal spørge PC. Han er en dejlig spiller at have. Jeg håber, han kommer til at spille flere kampe for FCK, fordi det er sådanne kampe, som kommer til at give ham mere hår på brystet.

Læs også: Svensk supertalent banker F.C. København til sejr i Aalborg

Nu venter der F.C. København en træningskamp mod Silkeborg IF fredag den 3. december, inden man spiller sæsonens sidste kamp i Conference League mod Slovan Bratislava hjemme i Parken den 9. december.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P