3F Superligaen

Randers-profiler tilbage mod Brøndby

I forhold til sidste rundes kamp mod Vejle har Randers FC har to markante profiler tilbage til kampen mod Brøndby søndag.

Stephen Odey og Vito Hammershøy-Mistrati er begge med i Randers FC's trup mod Brøndby . Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Randers FC vandt i sidste weekend 4-1 over Vejle, selvom de måtte undvære både Tosin Kehinde og Vito Hammershøy-Mistrati.

Torsdag var de to tidligere covid-19-ramte spillere tilbage, da Randers FC slog rumænske Cluj med 2-1, men til den kamp måtte de til gengæld undvære topscorer Stephen Odey, der sad ude med karantæne.

Søndag møder kronjyderne Brøndby IF, og til den kamp er alle tre inkluderet i den trup, som cheftræner Thomas Thomasberg har udtaget.

Det betyder dog ikke, at Thomasberg har samtlige spillere til rådighed, for han må stadig se bort for Simon Graves, Joel Kabongo og Nicolai Brock-Madsen, mens også Karl Dreier Leth, Issah Salou og Jonas Dakir er sorteret fra truppen i forhold til kampen mod Cluj.

Randers FC’s trup mod Brøndby:
Patrik Carlgren
Lasse Berg Johnsen
Mikkel Kallesøe
Simon Piesinger
Jakob Ankersen
Tosin Kehinde
Erik Marxen
Simon Tibbling
Frederik Lauenborg
Björn Kopplin
Mads Enggaard
Jesper Lauridsen
Tobias Klysner
Oliver Bundgaard Kristensen
Vito Hammershøy-Mistrati
Vincent Onovo
Filip Bundgaard Kristensen
Marvin Egho
Andreas Søndergaard
Stephen Odey
Alhaji Kamara

Randers FC har ikke besejret Brøndby IF på Brøndby Stadion siden 2014. Lykkedes det søndag, så er Randers FC sikre på at overvintre på Superligaens andenplads, da de to direkte konkurrenter fra AaB og F.C. København mødes indbyrdes i Aalborg søndag.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P