3F Superligaen

OB-målmand inden FCN: Vil være godt med en succesoplevelse

FC Nordsjælland og OB ligger side om side på niende- og tiendepladsen i Superligaen, hvor de begge har skrabet 16 point sammen i lige så mange kampe. Søndag mødes de to formsvage mandskaber i Odense.

Hans Christian Bernats OB-mandskab har lukket 24 mål ind i superligasæsonen indtil videre. Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix

Formmæssigt er det to at de dårligste mandskaber, der søndag klokken 14 mødes på Nature Energy Park i Odense.

Her lægger FC Nordsjælland nemlig vejen forbi, og hverken nordsjællænderne eller hjemmeholdet fra OB har vundet i sine seneste fem opgør i Superligaen. Derfor er der også mulighed for, at ét af holdene kan sætte et positivt punktum på en negativ efterårssæson.

– Det vil være godt for os at kunne gå på superligapause med en succesoplevelse. Vi ligger ikke på den plads, vi havde håbet på. De kampe der allerede er spillet, dem kan vi ikke ændre på nu, så dem skal vi ikke bruge for meget energi på. Vi kan kun have indflydelse på vores kommende kampe. Her er den næste kamp søndag eftermiddag, og her skal vi tage sejren, siger OB-målmand Hans Christian Bernat.

Mens FC Nordsjælland efter kampen kan gå på vinter- og julepause, venter der stadig to pokalkampe for OB.

– Tre point vil lune gevaldigt, og det vil også være rigtig godt for os med en god oplevelse, inden der venter et par spændende og vigtige pokalkampe mod Randers FC i december, siger Hans Christian Bernat.

OB og FC Nordsjælland ligner begge hold, der må se frem til nedrykningsspillet efter nytår. Vinderen af morgendagens kamp vil nemlig fortsat have seks point op til Silkeborg i top-seks.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P