Serie A

Krisesnakken tilbage i Juventus efter nederlag til Mæhle og Atalanta

Juventus havde forud for lørdagens kamp mod Atalanta to sejre i træk i Serie A, men Joakim Mæhle og Atalanta sørgede for, at det ikke blev til tre i træk.

Foto: Isabella Bonotto/AFP/Ritzau Scanpix

Hvis der skal to til en stime, var Juventus forud for lørdagens møde med Atalanta inde i en god en af slagsen i Serie A, men det er slut nu.

Den skrantende italienske stormagt måtte nemlig se sig slået på eget græs af klubben fra Bergamo, der for femte kamp i træk gav fuld spilletid til den danske landsholdsback Joakim Mæhle.

Efter en lille halv time var en opspilsfejl af Alvaro Morata skyld i, at hans holdkammeraterne i den defensive ende af Juventus-holdet blev fanget med bukserne nede. Helt ude af balance måtte Juventus-forsvaret se udeholdets Duvan Zapata spillet alene igennem Wojciech Szczesny, og via overliggeren passerede han elegant den polske målmand.

Juventus sad på kampen både chance- og boldbesiddelsesmæssigt, men de formåede ikke at passere Musso i Atalanta-målet, og dermed måtte Massimiliano Allegri se sine tropper tabe for femte gang i ligaen i denne sæson.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P