Billing-scoring ikke nok for Bournemouth

Bournemouth havde det hele under kontrol mod Coventry, men efter et rødt kort smed danskerholdet en 2-0-føring.

Philip Billing scorede for syvende gang i sæsonen for Bournemouth. Foto: AFC Bournemouth

Da Philip Billing efter 66 minutter af lørdagens kamp mod Coventry bragte Bournemouth foran 2-0, så sæsonens 13. sejr til at være i hus.

Både Billing og Emiliano Marcondes startede på banen for Championship-topholdet, og de måtte to minutter efter Billings mål se holdkammeraten  Jefferson Lerma præsenteret for et rødt kort.

Bournemouth så ud til at ride stormen af, men med fem minutter tilbage af den ordinære spilletid reducerede Coventry til 2-1, og da Todd Kane fire minutter inde i overtiden udlignede til 2-2, var der pludselig røde ører til Lerma.

Bournemouth kan glæde sig over, at heller ikke Fulham fik fuldt udbytte i deres kamp mod Emil Riis, Daniel Iversen og Preston North End. Den kamp endte 1-1, efter Riis med armene assisterede til 1-1-scoringen.