Bundesligaen

Barrett-løse Bielefeld bukkede til sidst under for Bayern

Bayern München havde lørdag aften besøg af bundholdet fra Bielefeld, men selvom det på forhånd lignede en stensikker hjemmesejr, så blev det overhovedet ikke sådan.

Leroy Sané blev den enlig målscorer i Bayerns kamp mod Bielefeld. Foto: Christof Stache/AFP/Ritzau Scanpix

Jacob Barrett Laursen har startet samtlig kampe for Arminia Bielefeld på nær én, hvor han var på vej tilbage fra en skade.

Derfor var det også forholdsvis overraskende, at der ikke var fundet plads til den danske venstreback i den startopstilling, som Bielefeld-træner Frank Kramer havde udvalgt til den vanskelige udekamp mod Bundesligaens tophold Bayern München.

Trods den manglende dansker holdt Bundesligaens 17. plads at holde de forsvarende mestre fra at score i en første halvleg, som hjemmeholdet dog sad helt og aldeles på. Syv skud på mål mod nul for udeholdet vidnede om en halvleg, som Bielefeld kunne være mest tilfredse med resultatet af.

Også i anden halvleg lykkedes det bundholdet Bielefeld at drille værterne, men efter 71 minutter fik det sporadisk besatte Allianz Arena alligevel noget at klappe af.

Leroy Sané modtog bolden på kanten af feltet, lagde med en smart berøring bolden af til sig selv, og hamrede den ind bag en sagesløs Stefan Ortega i Bielefeld-målet.

Scoringen fik Bielefeld-træneren til at reagere fra bænken, men heller ikke denne gang vurderede han, at Jacob Barrets kompetencer kunne bruges, og derfor kom danskeren ikke på banen.

Den sene scoring fandt Bielefeld dog aldrig et svar på, og så måtte de tage hjem med et æresfuldt 1-0-nederlag til mesterskabsfavoritterne.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P