Schöne-assist ikke nok for Nijmegen

Lasse Schöne og NEC Nijmegen tog en føring på 2-1 med til pause, men det var ikke nok imod Cambuur.

Lasse Schöne er stoppet på landsholdet og blev hædret i kampen. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix.

NEC Nijmegen tog fredag aften imod Cambuur i en kamp, om at entrere toppladserne i hollandsk fodbold.

Cambuur bragte sig tidligt foran, og kunne skimte top fem. Lasse Schöne spillede 90 minutter for hjemmeholdet og leverede en assist til udligning efter en halv times spil. Kort efter var Nijmegen igen effektive og bragte sig på 2-1. Flot comeback fra Schöne og Nijmegen.

Efter pausen var det så tid til et Cambuur-comeback, da gæsterne med to mål sikrede sig en 3-2 sejr.

Cambuur spiller sig dermed op på en fjerdeplads, mens Schöne og Nijmegen indtager ottendepladsen.