Bundesligaen

Coronaudbrud i Bundesliga-klub: Dansk landsholdsspiller smittet

RB Leipzig er blevet ramt af et coronaudbrud, hvor flere spillere er blevet smittet. En af dem er danske Yussuf Poulsen.

Tidligere på ugen kom det frem, at cheftræner Jesse Marsch var smittet med Covid-19. Nu er flere spillere og medlemmer af staben også blevet smittet. Foto: Odd Andersen/AFP/Ritzau Scanpix

RB Leipzig har fredag bekræftet, at de også er blevet ramt af Covid-19. Der er tale om et udbrud i klubben, hvor i alt seks personer er blevet smittet.

De smittede er Willi Orban, Hugo Novoa, målmandstræner Frederik Gößling, Mohamed Simakan og endnu en unavngiven person fra staben. Derudover er danske Yussuf Poulsen også blevet smittet med covid-19.

Klubben meddeler, at alle smittede personer er blevet selvisoleret med det samme.

Udover de seks nye smittede i RB Leipzig, kunne Bundesliga-klubben tidligere på ugen berette, at cheftræner Jesse Marsch, Peter Gulacsi og et medlem af staben også var testet positive for Covid-19.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

RB Leipzig kommer derfor til at mangle flere spillere og medlemmer af staben, når de søndag tager imod Bayer Leverkusen hjemme på Red Bull Arena i Bundesligaen.

Læs også: Mathias Jensen tilbage efter covid – Zanka højst sandsynligt ude

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P