3F Superligaen

Viborg-bomber kåret som årets spiller af klubben, mens anfører løb med to hæderspriser

Der var dobbelt op på Grønning, da både Sebastian og Jeppe løb med tre priser sammenlagt onsdag aften, da Viborg afholdte deres årlige generalforsamling.

Sebastian Grønning var med til at rykke Viborg tilbage i Superligaen, og angriberen fortsætter sin fine målform i landets bedste række i år. Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix

Onsdag aften var der indkaldt til den årlige generalforsamling i domkirkebyen, hvor Viborg uddelte tre priser. To til anføreren og klubikonet Jeppe Grønning og én til angriberesset Sebastian Grønning.

Årets spiller bliver kåret af et paneludvalg bestående af trænerne, direktionen, bestyrelsen og lokalpressen, og i år var det den karismatiske Sebastian Grønning, der løb med hædren ‘Årets spiller 20/21’

– Jeg kan jo ikke så meget andet end at lave mål, sagde angriberen som afslutning på en tale, som fik mange i loungen til at trække på smilebåndet, fortalte en storsmilende Grønning på den årlige generalforsamling i Viborg FF ifølge Viborg Folkeblad, der var til stede.

Angriberen ville dog gerne takke hele holdet for indsatsen, der var med til at rykke Viborg tilbage i landets bedste række, hvor de per nuværende indtager en 8. plads med 10 point ned til nedrykningsstregen.

– Jeg er stolt. Vi er 25 mand i en trup, som kunne have fået den her pris. Jeg synes, at alle bidrager på hver sin måde. Og nu er det så mig, der er blevet kåret som den, som har præsteret bedst over sidste sæson, og det er jeg virkelig tilfreds med – selv om jeg måske godt synes, at der var et par stykker, som kunne have fået den, sagde angriberen, som dog mente, at han havde fortjent at være med i toppen, understregede han.

Dobbelt op på priser til Grønning
Klubbens anfører, Jeppe Grønning, der har været i klubben siden 2012, hev desuden to priser hjem samme aften. En for hans 250 kampe for klubben og en for at være ‘årets fighter’.

– Der er jo ikke så mange, som bliver så længe i en klub, så det er ikke sikkert, at der lige kommer nogen og overgår det. Men det er forskelligt, hvor karrieren tager én hen. Det er stort for nogle at komme videre, hvilket jeg også anerkender. Men min rolle har været at bygge noget op her, hvilket jeg har gjort alt for i min tid i klubben. Og jeg er stolt af, at så mange har bemærket det, afsluttede kaptajn-Grønning.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Viborgs sidste opgave inden Superligaen går på vinterpause er mod hårdtprøvede SønderjyskE, der gæster Energi Viborg Arena i søndagens tidlige kamp klokken 14:00. Du kan se kampen på TV3 Sport og Viaplay.

Læs også: INDBLIK: Kasper Hjulmand – Den prisvindende, karismatiske og rolige landstræner

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P