Europæisk Fodbold

Uhre efter nederlag: Vi skulle spille en fejlfri kamp

Mikael Uhre scorede Brøndbys føringsmål og lagde i kakkelovnen til euforisk fodboldaften på Vestegnen. Forsvarsfejl endte med at ødelægge aftenen for fansene.

Mikael Uhre gled bolden i mål efter knap en times spil. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix.

Mikael Uhre scorede føringsmålet for Brøndby og kunne mærke en elektrisk stemning fra tribunen. Derfor ærgrer det også Brøndby-angriberen, hvordan det gik til.

– Når man ender med at tabe 3-1, kan man godt tale om at det ryster os. Vi vidste inden kampen, at de ikke skulle bruge mange chancer, før den lå i rusen. Vi havde snakket om, at det skulle være noget nær en fejlfri kamp, for at få noget med herfra. Det formåede vi desværre ikke, siger Uhre til TV2Sport X.

Nu venter så en gruppefinale for Brøndby, når Sparta Prag skal besejres på udebane for at opnå kvalifikation til Conference League.

– Det bliver en fed kamp. Alle de her kampe har været fede. Det kan godt være vi ikke har fået de point vi har ønsket og håbet. Men vi tager til Prag med oprejst pande, og vil gøre alt hvad vi kan for at tage sejren og tredjepladsen, slutter Uhre.

Læs også: To nye navne med fra start for Brøndby

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P