Europæisk Fodbold

Thomasberg efter første sejr: Selvfølgelig kan vi gå til Alkmaar og vinde

Femte gang var lykkens gang for Randers FC, der efter fire uafgjorte kampe i Conference League endelig fik en sejr torsdag mod Cluj. Med sejren har kronjyderne spillet sig i en position, hvor en sejr i sidste kamp vil give videre avancement.

Thomas Thomasberg håber, at AZ tager en smule let på tingene den 9. december. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Intet er afgjort, men Randers har skæbnen i egne hænder.

Efter sejren torsdag aften mod Cluj står Randers FC med muligheden for at gå videre i Conference League. Med mindre randrusianerne kan få hjælp fra uventet kant, så kræver det dog en sejr mod gruppens tophold fra AZ Alkmaar, men cheftræner i Randers FC, Thomas Thomasberg, er ikke i tvivl om, at det kan lade sig gøre-

– [Mulighederned] er da gode, der har ikke været nogen kampe i Europa, hvor vi ikke har været med. Nu skal vi have klaret den sidste turneringskamp i Brøndby, så har vi to pokalkampe og den her kamp i Alkmaar, så det er fedt, at der hele tiden er kampe, hvor der er noget på spil, men selvfølgelig kan vi gå derned og vinde, sagde Thomasberg efter torsdagens kamp til TV2 Sport.

Netop AZ sørgede med 1-1 torsdag aften mod Randers’ direkte konkurrenter, tjekkiske Jablonec, for, at de er sikret gruppens førsteplads. Det faktum at AZ ikke længere har noget at spille for, håber Thomasberg kan komme Randers til fordel.

Læs også: Randers FC fik slettet nullet – slut med uafgjorte mod Cluj

– Nu står vi så i den situation, hvor vi egentlig har det i egne hænder, det havde selvfølgelig været rart, at det ikke var ude mod Alkmaar. Vi kan håbe på, at de er videre og at der bliver lidt lettere arbejdsbetingelser, for de har en kamp om søndagen mod Ajax, lyder det fra den forberedte Randers-træner.

AZ Alkmaar har rigtigt nok en kamp mod Æresdivisionens førerhold fra Ajax tre dage efter mødet med Randers FC.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P