Europæisk Fodbold

Sheffield United fyrer sin manager

Sheffield United har ikke fået den start på sæsonen, som de havde håbet, og det er nu gået ud over manageren Slaviša Jokanović.

Paul Heckingbottom overtager tøjlerne i Sheffield United. Foto: Sheffield United FC

I Sheffield United havde de håbet på en hurtig tilbagevenden til Premier League, efter nedrykningen i sidste sæson.

Den mission er stort set allerede efter 19 kampe i The Championship røget i vasken, da klubben knapt halvvejs igennem sæsonen er at finde på en 16. plads ud af de i alt 24. hold.

Den dårlige start på sæsonen har torsdag fået den ultimative konsekvens for den serbiske manager, Slaviša Jokanović, der har fået sparket.

Dermed nåede den 53-årige serb kun at stå i spidsen for ’The Blades’ i 22 kampe, hvor hans pointgennemsnit har lydt på sølle 1,32 point per kamp.

Sheffield United har allerede afløseren til jobbet på plads. Det bliver klubbens nu forhenværende U23-træner, Paul Heckingbottom, der overtager tøjlerne.

Heckingbottom stod også i spidsen for holdet i de sidste 11 kampe i sidste sæson, efter klubben var blevet enige med daværende manager, Chris Wilder, om at ophæve samarbejdet.

Heckingbottom overtog Sheffield United i bunden af Premier League, og med tre sejre og syv nederlag lykkedes det ham ikke at redde klubbens tilværelse i Premier League.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P