3F Superligaen

OB-cheftræner bevarer optimismen trods ringe pointhøst i Superligaen

Andreas Alm er langt fra tilfreds med pointhøsten i indeværende superligasæson, men han maner til besindighed og tror på sine spillere og sit taktiske koncept.

Andreas Alm ser frem til at møde FCN på søndag i kampen om at komme væk fra bunden. Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix

OB har ikke skrabet specielt mange point på kontoen i de seneste superligarunder. Vi skal tilbage til 1. oktober for at finde en kamp, der gav tre point, da Vejle blev blæst bagover med en syngende 6-0 lussing.

Det til trods, bevarer den svenske OB-træner fatningen og tror på, at pointene nok skal komme til fynboerne, hvis de bliver ved med at arbejde lige så hårdt til træningerne, som de har gjort på det seneste.

Sådan lyder det i interview med den svenske træner på OB’s hjemmeside.

– Det er indlysende, at vi havde ønsket os flere sejre, og vi har ikke været gode nok til at få point. Samtidig skal vi altid videre efter sidste kamp – ​​uanset resultatet – og vi leder hele tiden efter nye måder at vinde den næste kamp på. Heldigvis giver den spillestil, vi har, utallige muligheder for at variere vores spil; taktisk, fysisk og mentalt, fortæller Andreas Alm, og tilføjer:

– Jeg får hver dag energi af at møde ind i klubben og arbejde med spillere og ledere mod den succes, vi alle ønsker. Derfor er det en skønt at arbejde sammen med spillerne nu, hvor vi har lidt modvind, og det kræver meget af os. Vi arbejder langsigtet med tingene samtidig med, at tre point på kampdagen altid er det helt store mål, afslutter den rolige svensker.

Formsvage OB får besøg af ditto FC Nordsjælland på søndag klokken 14:00 på hjemmebane. Kampen bliver vist på Eurosport 2.

Læs også: Talentfuld angriber forlænger med SønderjyskE

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P