Premier League

Medie: Tysker får ansvaret for Manchester United

Det bliver tyske Ralf Rangnick, der kommer til at varetage rollen som manager for Manchester United i resten af sæsonen, det erfarer det normalvis troværdige medie The Athletic.

Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix

Michael Carrick fik i første omgang overdraget tøjlerne i Manchester United efter afskedigelsen af Ole Gunnar Solskjær, men Carrick kommer ikke til at stå i spidsen for den engelske storklub længe.

Mediet The Athletic mener nemlig at vide, at Manchester United har lavet en aftale med tyske Ralf Rangnick, der får ansvaret for resten af sæsonen. Efterfølgende overgår han til en rolle som rådgiver for klubben for de næste to sæsoner.

The Athletic plejer at være blandt de mest troværdige medier, men endnu er intet bekræftet fra officiel hold.

I øjeblikket er Rangnick ansat i russiske Lokomotiv Moskva, hvor han varetager rollen som ansvarelig for sport og kommunikation. Lige nu er det derfor op til den russiske klub, om de vil slippe den 63-årige tysker.

Manchester United møder i weekenden Chelsea, og på grund af manglende arbejdstilladelse, bliver kampen mod de blå fra London højst sandsynligt med Michael Carrick i spidsen.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Rangnick har tidligere erfaring som manager eller cheftræner i Stuttgart, Schalke 04, Hannover og Hoffenheim, men det er i rollen som sportsdirektør i RB Leipzig og RB Salzburg, at han har nydt størst succes.

Han blev i 2012 ansat som sportsdirektør med ansvar for begge klubbe, mens han i 2019 fik rollen som global sportsdirektør for alle Red Bulls fodboldklubber under samme paraply. Undervejs har han også fungeret som manager i Leipzig af to omgange.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P