Champions League

Klopp på trods af sejr: Vi gav for mange chancer væk

Liverpool er allerede avanceret til knockoutfasen i dette års Champions League-kampagne. I går var det så Porto, der atter stod for skud, da de tabte på Anfield. Nu anerkender Jürgen Klopp portugisernes indsats, som var til mere.

Liverpool vandt 2-0 over Porto i gårsdagens Champions League-opgør, men gæsterne havde flere store chancer undervejs. Foto: Paul Ellis/AFP/Ritzau Scanpix

Jürgen Klopp og Liverpool har maksimumpoint efter de første fem runder af dette års Champions League-gruppespil, hvor billetten videre allerede blev sikret i sidste runde.

I går mødte de så Porto, der efterhånden er blevet en favoritmodstander, men kampen blev tættere end manageren havde forventet, mens hjemmeholdet ifølge tyskeren havde for mange chancer.

Sådan lyder det fra Liverpool-bossen ifølge Evening Standard.

– Tidspunktet for målet var godt, og så var det et rigtig godt mål (af Thiago, red.). Vi havde virkelig brug for lidt held i flere situationer. De (Porto, red.) kom frem til en lang række af store målchancer, hvor vi ikke rigtigt kunne hamle noget op defensivt, men de scorede ikke. Vi kunne derfor godt have tabt kampen, vi gav for mange chancer væk. fortæller han og tilføjer:

– Vi havde øjeblikke, hvor presspillet virkeligt fungerede og så er vi ikke sjove at spille imod (…). Vi har et godt momentum og det skal vi gøre alt for at bygge videre på, afslutter den tyske Liverpool-boss med det tandlægegodkendte tandsæt.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Læs også: INDBLIK: Kasper Hjulmand – Den prisvindende, karismatiske og rolige landstræner

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P