Dansk Fodbold

Den danske landstræner er kåret som ‘Årets Leder 2021’

Det var en både stolt og glad Kasper Hjulmand, der torsdag middag vandt prisen 'Årets Leder 2021'.

Med titlen som årets leder er Kasper Hjulmand oppe på tre personlige priser i år, efter han senest vandt priserne 'Årets Laks' og 'Årets Hetero' af LGBT fællesskaberne. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Den danske landstræner Kasper Hjulmand vinder endnu en personlig pris. Denne gang som ‘Årets Leder 2021’, og det er en hæder, som den idealistiske Hjulmand er både stolt og beæret over.

Prisen blev givet i forbindelse med dagens arrangement ‘Ledernes Dag’, som bliver afholdt af organisationen ‘Lederne’ på årlig basis. Her trak den nordjyskfødte Hjulmand det længste strå, hvilket han var fuld af begejstring over.

– Det betyder fantastisk meget for mig, og jeg bliver meget rørt over det. Men jeg modtager prisen på vegne af rigtig mange mennesker. For det første spillerne og hele den stab, vi har omkring vores fantastiske landshold, men også hele fodbold-Danmark, siger Kasper Hjulmand efter prismodtagelsen torsdag middag.

Den karismatiske landstræner mener endvidere, at ledelse kræver en kollektiv tilgang til tingene.

– Jeg gør ingenting alene. Jeg er intet alene. Og jeg mener, at ledelse handler om at få mennesker til at finde en fælles rytme eller takt og arbejde sammen hen imod et mål, en fælles drøm eller en vision. Ledelse er en holdsport for mig. Når jeg lykkes, er det alle omkring mig, der lykkes, fortæller han og uddyber:

– Men jeg kender mit ansvar, og nogle gange er man alene. Det er grundlæggende mit ansvar, og det har jeg det fint med, afslutter en beæret Hjulmand.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Du se prisoverrækkelsen herunder:

Læs også: INDBLIK: Kasper Hjulmand – Den prisvindende, karismatiske og rolige landstræner

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P