Premier League

Brentford går ind for genbrug: Hjemmebanetrøjen genbruges i godt formåls tjeneste

Brentford FC kunne onsdag bekræfte på deres hjemmeside, at de i den kommende sæson har valgt at genbruge deres nuværende hjemmebanetrøje for både fansenes og miljøets skyld.

Brentford FC seneste kamp i Premier League endte 3-3 imod Newcastle United, Foto: Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix.

Onsdag kunne Brentford FC på deres officielle hjemmeside fortælle, at de har valgt at genbruge deres nuværende hjemmebanetrøje igen i den kommende 22/23-sæson. Det skyldes de stigende priser på trøjerne, der gør det dyrt for fans at købe dem, samt at klubben har tjent mange penge på Premier League-oprykningen i sommers.

– Selvom det ikke normalt for Premier League-klubber at bruge en trøje i to sæsoner, har vores fans fortalt os, at det ville for at spare pengene på en ny trøje og i stedet genbruge den nuværende i næste sæson, siger Jon Varney, der er administrerende direktør i Brentford FC til klubbens hjemmeside.

Udover besparelsen for fansene har den engelske London-klub også tænkt på miljøet.

– Vi synes også, at dette er et step i den rigtige retning for at hjælpe miljøet bare en lille smule. Det kan kun være godt at genbruge trøjerne, hvor det kan lade sig gøre, og vi vil samtidig fortsætte med at arbejde med Umbro for at sikre, at produktionen af vores trøjer fortsat vil være så bæredygtige som muligt. Det er kun en lille ting, men vi tror på, at de kan hjælpe, siger Jin Varney.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P