Europæisk Fodbold

Braga i mulig hvidvaskningssag: Granskes af skattemyndighederne

S.C. Braga har fået ransaget deres kontorer af skattemyndighederne i Portugal i forbindelse med en mulig sag om hvidvaskning hos flere portugisiske storklubber. Det skriver A Bola, mens klubben selv bekræfter det på deres hjemmeside.

Bragas træner bekræfter at ransagningen har fundet sted. Foto: Scbraga.pt.

S.C. Braga har fået lidt af en optakt til aftenens Europa League-opgør mod FC Midtjylland. De portugisiske skattemyndigheder har nemlig ransaget deres kontorer i går i en sag, der drejer sig om potentiel hvidvaskning hos flere portugisiske klubber og agenter.

Sådan lyder det fra det portugisiske medie A Bola og The Guardian, der videre forklarer, at ransagningen også finder sted i andre storklubber i Portugal.

Det har fået SC Bragas cheftræner, Carlos Carvalhal, til at udtale sig i sagen. Han nikker genkendende til nyheden, som klubben også bekræfter, men understreger, at det ingen betydning har for aftenens kamp.

– Det påvirker os ikke. Vi er nødt til at devaluere søgningerne. De ransagede flere klubber, så vidt jeg ved. Det er et emne, der er meget tomt, og som absolut ikke fylder noget for gruppen, understreger cheftræneren og fortsætter:

– Ingen har talt om det, og vi er fokuseret på kampen. Det er en situation, der viser sig at være normal i en længere efterforskning. Vi devaluerer dette spørgsmål fuldstændigt, og vi er fokuserede, ja, på at vinde vores kamp, afslutter Carlos Carvalhal ifølge mediet A Bola.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Læs også: OVERBLIK: Sådan går de danske hold videre i Europa

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P