Europæisk Fodbold

Ajax-keeper taler varmt om klubskifte

André Onana har været meget igennem i sin Ajax-tid, der har budt på alt fra mesterskabssucceser til 10 måneders dopingkarantæne. Nu lyder meldingen, at han er klar på nye udfordringer.

André Onana åbner op for et muligt klubskifte væk fra Ajax. Foto: Murad Sezer/Reuters/Ritzau Scanpix

Står det til den camerounske keeper, André Onana, er det tid til at skrive et nyt kapitel i sin karriere og skifte væk fra Ajax. En klub, han har spillet for siden 2014 og har været meget igennem med. På både godt og ondt.

– Hvordan skal jeg sige det? Hvis du åbner en dør, skal den lukkes en dag. Måske er tiden inde, til at jeg skal forlade klubben. Jeg har gjort mit bedste for klubben. Jeg har gjort alt, og vi har opnået en masse, forklarer Onana ifølge mediet Voetbal Primeur og supplerer:

– Nogle gange siger jeg til mig selv: Wow, det var en god sæson. Men specielt efter det, der er sket (dopingdom, red.), er det godt med en frisk start og at se fremad. Jeg er glad for at være her, men det har heller ikke været let. Jeg vil gerne lukke dette kapitel nu og komme videre. Vi må se, hvad der sker fremadrettet, afslutter Andre Onana, der spillede i onsdagens Champions League-kamp mod Besiktas.

Læs også: INDBLIK: Kasper Hjulmand – Den prisvindende, karismatiske og rolige landstræner

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P