Europæisk Fodbold

Messi om Ramos: Det var mærkeligt i begyndelsen

Messi svarer på, hvordan det er at dele omklædningsrum med den tidligere rival Sergio Ramos.

Messi og Sergio Ramos er blevet holdkammerater i PSG, efter at have været rivaler i stort set hele deres karrierer. Foto: Franck Fife/AFP/Ritzau Scanpix

Der er vel næppe mange nuværende spillere, der har haft en større rivalisering på så højt et niveau og over så lang en årrække, som de to tidligere kaptajner Sergio Ramos og Lionel Messi har for hver deres side af El Clásico-kampene.

Det spanske medie Marca har bragt en artikel, hvor Messi blandt svarer på, hvordan det er at dele omklædningsrum med Sergio Ramos.

– Det var mærkeligt i begyndelsen, efter at have været rivaler gennem så mange år, og endda som anfører for Barcelona og Real Madrid. Vi har spillet så mange El Clásicos, og haft så mange indbyrdes kampe på banen gennem tiden, siger han til Marca og fortsætter:

– Men det hører alt sammen fortiden til nu. Det er ikke mærkeligt længere. Vi har altid haft stor respekt for hinanden, uanset hvor store rivaler vi har været.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– At have ham som holdkammerat i dag er spektakulært. Han er så småt ved at være tilbage i topform, og han kommer forhåbentligt til at spille meget snart. Han kommer til at være en vigtig spiller for os, i forhold til at nå vores mål i klubben.

Både Messi og Ramos skiftede til PSG i sommer, efter at have tilbragt hele deres karrierer i det spanske.

Messi og PSG skal i aften på en svær opgave i det engelske, når de klokken 21.00 spiller mod Manchester City i Champions League.

Læs også: Hul på Messis målbyld i Frankrig

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P